Test DISHER BASIC i konkurencyjnych płynów do zmywarek

PORÓWNANIE WŁAŚCIWOŚCI MYJĄCYCH PŁYNU DISHER BASIC Z KONKURENCYJNYMI PŁYNAMI MYJĄCYMI DO ZMYWAREK GASTRONOMICZNYCH

Wysoka twardość wody, tłuszczowe i organiczne zanieczyszczenia kuchenne oraz nagromadzone resztki jedzenia w zmywarce, sprawiają że efekty mycia zwłaszcza szkła nie są satysfakcjonujące. Na szkle pozostają niedomyte tłuszczowe zanieczyszczenia oraz plamki osadów wapiennych. Duża część rynkowych produktów nie radzi sobie z dużym nagromadzeniem zanieczyszczeń oraz z wysoką twardością wody. Poniżej przedstawiono efekty domywania dwóch droższych, konkurencyjnych płynów myjących oraz płynu myjącego DISHER BASIC. Każdą szklankę zanieczyszczono 3 gramami mieszaniny składającej się z 90% oleju rzepakowego i 10% mleka w proszku. Poniższe zdjęcie wskazuje, że płyn myjący „A” wypadł najgorzej. Natomiast płyn myjący „B” poradził sobie lepiej z tłuszczowymi zanieczyszczeniami lecz w dolnej części szklanki pozostały osady wapienne. Płyn myjący DISHER BASIC najlepiej sprostał zadaniu.
Wiele miesięcy badań laboratoryjnych, doświadczeń technicznych oraz Państwa opinie pozwoliły nam stworzyć jeden z najlepszych produktów rynkowych w tak niskiej cenie.
twst
Warunki eksperymentu: Twardość wody: 184 mg CaCO3/dm3, dozowanie środków myjących: 3ml/l, dozowanie środków nabłyszczających: brak, czas mycia: 180 sekund, maszyna myjąca: ELETTROBAR E50.

Jesteśmy producentem profesjonalnych środków czystości oraz wszelkich środków czyszczących, a także chemii czyszczącej przemysłowej. Eco Shine – chemia czyszcząca zapraszamy!