MYDŁO HACCP
Mydło w płynie HACCP bez dodatków kompozycji zapachowych oraz barwników.
Właściwości:
- Doskonałe właściwości myjące.
- Delikatne dla skóry rąk, nie wysusza i nie wywołuje alergii.
- Zgodnie z wymaganiami HACCP nie zawiera kompozycji zapachowych oraz barwników.
- Szczególnie polecane w gastronomii i przemyśle spożywczym, ponieważ ogranicza ryzyko zatruć pokarmowych.
- Produkt przebadany dermatologicznie.
Mydło HACCP – zastosowanie:
- mycie rąk.
Sposób użycia:
Nanieść niewielką ilość mydła HACCP na zwilżone dłonie, dokładnie wetrzeć do powstania piany, a następnie obficie spłukać wodą. Zachować szczególną ostrożność, aby produkt nie dostał się do oczu. Preparat do użytku zewnętrznego. Producent nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe na skutek użycia produktu w sposób niezgodny z jego przeznaczeniem.
Bezpieczeństwo stosowania:
- unikać kontaktu z oczami.
Dane techniczne:
- Termin trwałości: 24 miesiące.
- Gęstość: 1,00 -1,05 g/ml.
- pH koncentratu: 6 – 8.
Przechowywanie:
Przechowywać wyłącznie w oryginalnych, szczelnie zamkniętych opakowaniach w pozycji pionowej, w temperaturze od 5 do 250C, z dala od źródeł otwartego ognia.
Dostępne opakowania:
kanister 5 litrów.